Goulash uit de DO

Voorbereiding: 00:15:00 GrillTijd: 03:00:00

Boodschappenlijst:

  • Runder stoof vlees 1 Kilo
  • Ui (geel) 5 Stuks
  • Paprika – rood 3 Stuks
  • Roomboter 100 Gram
  • Tomaatblokjes (blik) 2 Stuks
  • Goulash kruiden (zakje) 2 Stuks

 


Steek het houtvuur aan en laat de pan alvast voorverwarmen.

 

 

 

 

 

 


Snij de paprika’s, uien, knoflook en het vlees in de juiste grootte.

 

 

 


Laat de roomboter in de pan smelten en bak hierin het vlees rondom bruin.
Haal nu het vlees even uit de pan en bak nu in het braadvet de uien en de knoflook zacht.
Nu kunnen de paprika en de blikken tomatenblokjes worden toegevoegd.
Zodra het zachtjes begint te pruttelen roer je de Goulash kruiden en het vlees er doorheen.

 

 

 


Nu minimaal 2 uur laten pruttelen en af en toe even door roeren.

 

 

 

 

 

 


Eet smakelijk….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *