Dit gerecht wordt als bijgerecht geserveerd.
Het recept heb ik van Three Men BBQ Team
Voorbereiding: 00:15:00
Boodschappenlijst:
- 125 gr. Hellmann’s Mayonaise
- 60 gr. Suiker
- 60 ml. Karnemelk
- 60 ml. Halfvolle Melk
- 25 ml. Citroensap
- 15 ml. Dragon Azijn
- 1/2 tl. Zout
- 1/2 tl. Zwarte Peper
- 300 gr. Groene Spitskool
- 4 el. Wortel
- 2 el. Lente-ui
- 2 el. Rode Ui
Snij de wortel, de lente- en rode ui en de spitskool fijn (de wortel op rijstkorrel formaat) en mix deze goed door elkaar.
Mix de rest van de ingredienten voor de dressing.
Giet de dressing bij de groentemix en mix nu alles goed door elkaar.
Leg de coleslaw nu minimaal 8 uur in de koelkast.
Mix de rest van de ingredienten voor de dressing.
Giet de dressing bij de groentemix en mix nu alles goed door elkaar.
Leg de coleslaw nu minimaal 8 uur in de koelkast.
Eet smakelijk….