Voorbereiding: 00:15:00 GrillTijd: 03:00:00
Boodschappenlijst:
- Olijfolie
- 1 Kg. Runderlappen
- Bloem
- 1 tl kaneel
- 1 tl geraspte nootmuskaat
- 3 laurierblaadjes.
- 1 tl kruidnagel poeder
- 1 tl gemalen komijn
- 3 tl Oregano
- 6 tenen knoflook
- Peper en zout naar smaak.
- 150 ml rode wijn
- 50 ml rode wijnazijn
- 1 blik tomatenblokjes
- blikje tomatenpuree
- 10 zongedroogde tomaten, in stukjes gesneden.
- Worcestershire sauce.
- 500 gr. uien in grove stukken
- netje sjalotjes (350 gram)
- Water
Laat even een paar minuten pruttelen.
Laat nu een uur stoven
Zoals hiernaast te zien, hebben wij dit met witte rijst gegeten.
Eet smakelijk….
Het water loopt uit mijn mond. Verkeerd momentje om te lezen
We hebben heerlijk gegeten van dit bijzondere gerecht.
Lekker hoor
Heerlijk gegeten