Gevulde varkenshaas

Dit recept heb ik op BBQ-NL gezien.

Voorbereiding: 00:30:00 GrillTijd: 01:00:00

Boodschappenlijst:

  • Varkenshaas 1 Stuks
  • Rub naar keuze
  • Barbecue saus

Varkenshaas eerst vlinderen.

 

 

 


Smeer de gevlinderde varkenshaas ruim in met je favoriete rub.

 

 

 


Smeer nu de kruiden roomkaas eroverheen.

 

 

 


Rol de varkenshaas op.

 

 

 


Omwikkel met ontbijtspek, strooi er nog wat rub overheen en zet vast met slagerstouw.

 

 

 


Leg het geheel indirect op de BBQ.

 

 

 


Als de kerntemperatuur 58 °C is, draai je hem om, zodat je een gelijkmatige garing krijgt.
Smeer er nu ook wat BBQ saus overheen.

 

 


Als de kerntemperatuur 63 °C is, Kan je hem eraf halen.

 

 

 


Eet smakelijk….

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.