2017-12-16 BBQ demo dag bbq-exclusief

Zaterdag 16 december vanaf 11:00 tot 15:00

Tijdens de BBQ demo dag bij barbecue-exclusief in Delft werd de samenwerking met hun nieuwe vlees huismerk ‘Le Jean‘ geintroduceerd. Het vlees van deze online slagerij, waarvan zij ook een shop-in-shop in de winkel hebben staan, kan direct in de winkel besteld worden.

Bij aankomst kreeg je als je van tevoren had geregistreerd een consumptie-muntje en een polsbandje, waarmee je bij vertrek een goodiebag mee kreeg.

Lekkere hapjes, drankjes en een hoop lol. Er waren verschillende hapjes op verschillende BBQ’s, Zoals eendeborst, hert, parelhoen, Pluma van het iberico varken, reusachtige buikribben (~25cm), flammkuchen,…

Maar wat is een lekker hapje zonder een lekkere wijn. Samen met ‘Wijnen van de Wingerd‘ werd er ook een wijnproeverij gehouden. Heb je een lekkere wijn gevonden, dan kan je deze direct aanschaffen of thuis laten bezorgen.

De altijd vrolijke Chris
Wijn proeverij in de winkel
Is wel heel groot die Big Green Egg XXL
Heerlijk zacht en mals hert

Pluma van het Iberico varken
Flammkuchen demo van Brian:

Eerst het deeg insmeren met crème fraise, knoflook en zout mengsel


Nu gesnipperde rode ui erop


Panko met parmezaan

5 minuutjes op 250 °C

Gemarineerde champignons van de rotisserie