Eén antwoord op “Uitgebreid tafelen met vrienden”

  1. Gintown,Zwart Nazareth kortom Schiedam zaterdagavond jl.
    We zijn uitgenodigd voor een “bbqtje” zo wordt gezegd. De aankomst is hartelijk en al snel zitten we aan een mooi ingedekte tafel. Een tafel lekkere hapjes overvloed aan rode wijn en een fijn gezelschap kortom de avond is al geslaagd. Terwijl de gastheer wat heen en weer loopt verschijnt hij plotseling met een eigen gemaakte worst zo van de grill. Slagers in Schiedam sluit je winkeldeur maar of kom hier op les, wat een waar smaakfestijn was dit. De tweede gang was pulled pork. Heerlijk mager vlees goed gekruid en perfect gegaard. Gang drie waren spare ribs. Ook hier wederom goed geslaagd veel vlees kortom ook meer dan geslaagd. Het dessert bestond o.a. vanille ijs zeezout en olijfolie een verse gegrilde banaan gevuld met chocolade.
    René je bent master maar voor ons ben je een CHEF .Gooi die laptop maar het raam uit en volg je droom, klanten 1 en 2 staan al weer te springen op het volgende feestje.Dank je wel!

Reacties zijn gesloten.