BBQ workshop gegeven bij Westcord Delft

Voor het keukenpersoneel van het Westcord hotel in Delft is een BBQ workshop georganiseerd. Na weken van kou en regen brak op de dag van de workshop de zon door en steeg de temperatuur gelukkig ook. De dag begon met een korte voorstelronde en een uiteenzetting van de agenda.

Na een korte uitleg van de recepten zijn er groepjes gemaakt en ging een ieder aan de slag. Omdat er ook graag Pulled Pork op het menu zou komen heb ik er thuis een voorbereid, zodat er gelijk kon worden begonnen bet het uit elkaar trekken (pullen).
Het menu bestond uit Broodjes Pulled Pork met koolsla, Surf en turf spiesjes, Krokante varkensbuik. Ook de vegetariers werden niet vergeten: Spanakopita met Tzatziki en Flammkuchen. Als dessert de BBQ banaan.
Kortom, het was een gezellige (zonnige) dag. die voor herhaling vatbaar is.